Skip to main content

Η OMEGA ΚΑΙ Η PYEONGCHANG 2018

Το 1988, οι Ολυμπιακοί Αγώνες έφτασαν στη Seoul, όπου οι καλύτεροι αθλητές αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο στάδιο του κόσμου. 30 χρόνια αργότερα, οι αγώνες επιστρέφουν και πάλι στην Νότια Κορέα. Αυτή τη φορά, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το επίκεντρο της προσοχής. Τα αθλήματα είναι πλέον διαφορετικά, όπως και οι αθλητές. Χάρη όμως σε μια συνεχή ιστορία αριστείας, ο Επίσημος Χρονομέτρης παραμένει ο ίδιος.

Η OMEGA ανέλαβε για πρώτη φορά το ρόλο της ως Επίσημος Χρονομέτρης, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 1936, όταν η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Garmisch-Partenkirchen, της Γερμανίας. Για εκείνους τους Αγώνες, είχε αποσταλεί ένας μόνο τεχνικός με μόλις 27 χρονόμετρα OMEGA, που χρησιμοποιήθηκαν για να χρονομετρήσουν το κάθε δευτερόλεπτο. Κατά τη διάρκεια των 82 χρόνων που μεσολάβησαν, η OMEGA συνέχισε να εξελίσσει την τεχνολογία της και να εξειδικεύει την εμπειρία της. Σήμερα, η OMEGA έχει αποκτήσει μια ασυναγώνιστη φήμη στη χρονομέτρηση.  

Τώρα, για 28η φορά στην ιστορία της, η OMEGA είναι έτοιμη να εκπληρώσει το ρόλο της ως Επίσημος Χρονομέτρης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η παρουσία της Μάρκας στην PyeongChang θα περιλαμβάνει 300 χρονομέτρες με την υποστήριξη 350 εκπαιδευμένων εθελοντών, 230 τόνους εξοπλισμού όπου περιλαμβάνονται 30 δημόσιοι και 90 αθλητικοί πίνακες αποτελεσμάτων και πολλά χιλιόμετρα καλωδίων και οπτικών ινών.

Από τις 9 μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, Θα εμπιστευθούν στην OMEGA την καταγραφή των αποτελεσμάτων και την μέτρηση των επιδόσεων στους Αγώνες της PyeongChang 2018, εξασφαλίζοντας ότι ο κάθε αθλητής, θεατής και κριτής θα έχει στην ευχέρειά του την πιο αξιόπιστη χρονομέτρηση. Και από τις 9 Μαρτίου, η Μάρκα θα συνεχίσει το ρόλο της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang 2018.

Πολλά όνειρα είναι έτοιμα να πραγματοποιηθούν και τα πιστόλια εκκίνησης είναι έτοιμα να δώσουν το σήμα εκκίνησης. Είναι η ώρα να απολαύσουμε το θέαμα!