Skip to main content

Ανακοίνωσε Ο. Βλαχοδήμο, προσπαθεί για Βιγιαφάνες ο Παναθηναϊκός

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι πια ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν απόψε την απόκτηση του 22χρονου τερματοφύλακα από τη Στουτγάρδη με συμβόλαιο 3,5 ετών. 

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1994 στη γερμανική πόλη και ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της ομώνυμης ομάδας, στην οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στα 18 χρόνια του και φέτος έκανε ντεμπούτο στην Μπουντεσλίγκα.

Ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Γερμανίας κάτω των 17 ετών που έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο κατακτώντας την τρίτη θέση και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2011, όπου πήρε το αργυρό μετάλλιο, ενώ έχει συμμετοχές και στις Εθνικές κάτω των 18, κάτω των 19 και κάτω των 20 ετών. 

Τη μεταγραφή ανακοίνωσε και η Στουτγάρδης, με τον τεχνικό διευθυντή της, Ρόμπιν Ντουτ, να δηλώνει ότι «στον Παναθηναϊκό ο Οδυσσέας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον ευχαριστούμε για την αφοσίωσή του στη Στουτγάρδη και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον». 

Εν τω μεταξύ, οι «πράσινοι» δεν αρνήθηκαν ότι βρίσκονται σε επαφές για τον άσο του Παναιτωλικού Λούκας Βιγιαφάνες, με την περίπτωσή του πάντως να είναι αρκετά περίπλοκη καθώς εμπλέκεται και η Ιντεπεντιέντε.