Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών μπλόκων στην Αθηνών – Λαμίας

Έκλεισε περίπου στις 19.00 η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στο 110 χλμ. στο ύψος του Κάστρου, από αγρότες οι οποίοι έστησαν μπλόκο στο σημείο. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν, ο σημερινός αποκλεισμός θα κρατήσει μέχρι τις 21.00 το βράδυ. 

Εξάλλου, οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο 210 χλμ. στο ύψος της Ανθήλης.

Σε όλες τις περιπτώσεις η τροχαία οδηγεί την κυκλοφορία σε παρακαμπτήριους δρόμους απ’ όπου μέχρι στιγμής εξελίσσεται ομαλά.

 Εξάλλου, λίγο μετά τις 19.00 το βράδυ οι αγρότες έκλεισαν και την παλιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στα όρια της Φθιώτιδας με την Βοιωτία στο ύψος του Παλιού Λεβέντη.

Στην περιοχή έχουν εγκλωβιστεί αρκετά φορτηγά αυτοκίνητα, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί διέξοδο για τα μεγάλα οχήματα τα οποία θέλω να αποφύγουν τα διόδια στην εθνική οδό.

Ήδη, μέσα σε μικρό διάστημα, οι ουρές των φορτηγών έχουν ξεπεράσει τα 2 χλμ. Σύμφωνα με τους αγρότες, ο δρόμος θα παραμείνει αποκλεισμένος μέχρι τις 21.00 το βράδυ.

 Παράλληλα, μέχρι τις 21.00 το βράδυ θα παραμείνει κλειστή η παλιά εθνική οδός Λαμίας Αθηνών και στο ύψος της Αμφίκλειας, από αγρότες που έχουν στήσει δεύτερο μπλόκο σε εκείνο το σημείο.

Πηγή: ΑΜΠΕ