Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Στα προημιτελικά ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος είναι η τέταρτη κατά σειρά ομάδα, δεύτερη από τη Σούπερ Λίγκα, που προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κυανέρυθροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 της Βέροιας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και σε συνδυασμό με τη νίκη (2-1) στη Νέα Σμύρνη βρέθηκαν στους «οκτώ» της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο από την αντίπαλό τους στο πρώτο ημίχρονο, καθώς με «σφιχτό» παιχνίδι κάλυψαν τους χώρους και δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν απειλές στην περιοχή του Παπαδόπουλου.

Το κακό θέαμα του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε ως το 70ό λεπτό του αγώνα, οπότε η Βέροια αποφάσισε να αναζητήσει το γκολ της πρόκρισης με μεγαλύτερη ένταση και πίεση.

Ατυχώς για τους παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο, όμως, το βρήκε πρώτος ο αντίπαλος. Ο Πανιώνιος ήταν λοιπόν η ομάδα που άνοιξε το σκορ στο 80΄, όταν ο Μπουμάλ έκανε το γύρισμα και ο Μασούρας πλάσαρε τον Χινάρ για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 85΄, όταν ύστερα από φάση διαρκείας και συνεχή λάθη των αμυντικών του Πανιωνίου ο Καλτσάς έκανε το 1-1 με σουτ από τη μικρή περιοχή.