Skip to main content

«Τρίποντο» παραμονής η Λαμία

Τεράστια βαθμολογικής σημασία νίκη πέτυχε η Λαμία, με 2-1, επί του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Με το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» εντός έδρας (προηγήθηκε το 1-0 επί του Παναθηναϊκού) η ομάδα του Μάκη Χάβου απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ήδη από πίσω της υπάρχουν τρεις ομάδες (Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός και ΟΦΗ, που αυτή την ώρα χάνει με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα), ενώ «έπιασε» στην 12η  τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ατρόμητος μετά την… τρελή κούρσα του στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η σημερινή ήταν η 3η του ήττα στα 4 τελευταία ματς (έχει και μία ισοπαλία), διατηρείται στην 4η θέση του πίνακα, αλλά εάν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει σε λίγη ώρα της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, τότε η διαφορά με το «τριφύλλι» θα πέσει στη μία νίκη (3 βαθμούς).

Το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι προηγήθηκε… με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πριν καλά-καλά κωπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών από το γκολ του Κουλούρη, ήρθε ο Τομάς στο 48΄ για να φέρει το ματς στα ίσια. 

Την πλήρη ανατροπή στο σκηνικό πέτυχε στο 74ο λεπτό ο Μπαράλες με πέναλτι, που ήταν κακοχτυπημένο και ο Μέγερι θα μπορούσε να είχε αποκρούσει.

Οι Περιστεριώτες, πάντως, έστω κι αν δεν έκαναν καλή εμφάνιση θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, αν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μελισάς δεν έδειχνε απίστευτα αντανακλαστικά στο σουτ του Κουλούρη που είχε κοντράρει σε αντίπαλο.