Skip to main content

Ισπανία: Οδυνηρή ισοπαλία για τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ανδαλουσία με τη Μπέτις (1-1)

Ισοπαλία που μπορεί να αποβεί καθοριστική στη μάχη του τίτλου απέσπασε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Ανδαλουσία απέναντι στη Μπέτις (1-1), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Primera Division.

Με τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο η «Βασίλισσα» της Ευρώπης προερχόταν από δύο «πεντάρες», ωστόσο, απόψε η ομάδα του είχε την πρώτη απώλεια βαθμών από τότε που ανέβαλε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Οι δύο βαθμοί που άφησαν οι «μερένγκες» στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» δεν αποκλείεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια που κάνουν για να πλησιάσουν στην κορυφή, μιας και μετά το σημερινό αποτέλεσμα έμειναν 4 βαθμούς πίσω από τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Καταλανούς, όμως, να έχουν κι ένα ματς λιγότερο.

Ο Σεγούδο στο 8΄ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Μπενζεμά στο 71΄, μετά από πάσα του Χάμες Ροντρίγκες (ο Κολομβιανός ξεκίνησε από θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε) έφερε το ματς στα ίσια. Η  Μπέτις άντεξε την πίεση που δέχτηκε στη συνέχεια από τους Μαδριλένους και πανηγύρισε την 3η σερί ισοπαλία, χάρις στην οποία πήρε νέα βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Με γκολ του Νεγρέδο στις καθυστερήσεις, η Βαλένθια έσωσε την παρτίδα στο Ριαθόρ (1-1) απέναντι στη Λα Κορούνια, που είχε προηγηθεί με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ. Οι «νυχτερίδες» παραμένουν χωρίς νίκη από τότε που ανέβαλε ο Νέβιλ το τιμόνο της τεχνικής ηγεσίας (5 παιχνίδια).