Skip to main content

Κορκεακούνας: Πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός της Ελσίνκι δήλωσε πάντως ότι ακόμη πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Ο Τόνι Κορκεακούνας, προπονητής της Ελσίνκι, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο αυριανός αγώνας της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, είναι πολύ δύσκολο και το κατέθεσε ευθέως στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αναμέτρηση, έναν καλό και δυνατό αντίπαλο αλλά κι εμείς έχουμε κάνει το πλάνο και τον σχεδιασμό μας. Όσες πιθανότητες έχουμε πρέπει να τις διεκδικήσουμε και πολύ περισσότερο από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας», υπογράμμισε.

Όπως είπε, «μπορεί να μην έχουμε πανηγυρίσει κάποια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη αλλά πάντα εδώ παίζουμε καλά και δυσκολεύουμε κάθε ομάδα. Θέλω απλά να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και με αυτοπεποίθηση να μπούμε στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Είμαι ρεαλιστής, το ματς αυτό με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο και δεν θέλω να διαλέγω αγώνες».

Για να προσθέσει ότι «έχουμε κι ένα σημαντικό αγώνα στο πρωτάθλημα που ακολουθεί. Σίγουρα, το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι το πιο σημαντικό αφού στοχεύουμε στον τίτλο. Αλλά πάντα για έναν προπονητή το επόμενο ματς είναι σημαντικό, κι αυτό είναι με τον ΠΑΟΚ».

Στον επίλογο της τοποθέτησής του, ο τεχνικός των Σκανδιναβών επισήμανε: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ κι εκεί επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου. Δεν σκέφτομαι και δεν θέλω να αποκαλύψω αν θα κάνω πολλές αλλαγές. Πρέπει να κάνεις μια διαχείριση, αλλά σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ».