Skip to main content

Παπαδέας: Άλλη μία βράβευση για την εταιρεία στα Diamonds of the Greek Economy 2022

Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ A.E. βραβεύθηκε για 3η χρονιά ως μία από τις 38 δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των καταξιωμένων βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2022.

Στη γιορτή-θεσμός της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας, σε μια ιδιαίτερη συγκυρία γεμάτη προκλήσεις, αυτές οι επιχειρήσεις κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να εμφανίσουν σημαντικές επιδόσεις τόσο σε επίπεδο μεγεθών και επενδύσεων όσο και σε επίπεδο απασχόλησης. Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, κλπ.

Αυτά τα “διαμάντια” της ελληνικής επιχειρηματικότητας βράβευσε η Ναυτεμπορική, σε μια μεγάλη εκδήλωση- γιορτή του επιχειρείν, που διεξήχθη την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, εκπρόσωποι της Πολιτείας καθώς επίσης και θεσμικών φορέων και διμερών επιμελητηρίων

Οι τιμώμενες επιχειρήσεις κατάφεραν να ξεπεράσουν πολυεπίπεδες και πρωτόγνωρες κρίσεις όπως η ενεργειακή, η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλά και μια δεκαετή ύφεση και να διατηρήσουν χαλυβδωμένη εικόνα ισολογισμών, πετυχαίνοντας έκαστη στο τομέα της βέλτιστες επιδόσεις εντός και εκτός συνόρων.

Συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία με συνεχή προσπάθεια ανάπτυξης. Στα πλαίσια αυτής της ανάπτυξης, η εταιρεία θα υλοποιήσει μέσα στους επόμενους 16 μήνες νέο logistics center 9.000 τ.μ. και 1.500 τ.μ. γραφεία στον Ασπρόπυργο.

Το σχετικό βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αλέξανδρος Παπαδέας.