Skip to main content

Τορίνο: Παρελθόν ο Τζαμπάολο

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Τορίνο, καθώς η διοίκηση αποέλυσε τον Μάρκο Τζαμπάολο, μετά την πάρα πολύ κακή πορεία που διαγράφει η ομάδα στη Serie A.

Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν το 0-0 του περασμένου Σαββάτου (16/01) απέναντι στην Σπέτσια των 10 παικτών για περισσότερα από 80 λεπτά αγώνα!

«Η Τορίνο ανακοινώνει ότι απέλυσε τον Μάρκο Τζαμπάολο από τη θέση του στην πρώτη ομάδα», ανέφερε η ανακοίνωση της διοίκησης και προσθέτει: «Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Τζαμπάολο και το επιτελείο του για  δέσμευση που εμφάνισαν αυτούς τους μήνες με την “Γκρανάτα”».

Σε 18 ματς έως τώρα στο πρωτάθλημα η «Τόρο» μετρά μόλις δύο νίκες, επτά ισοπαλίες και εννέα ήττες, σημειώνοντας 26 γκολ και δεχόμενη 35. Επίσης, αποκλείστηκε από το Κύπελλο από τη Μίλαν.

Φαβορί για να διαδεχθεί τον Τζαμπάολο φέρεται ότι είναι ο Ντάβιντε Νίκολα, ο οποίος είχε παίξει στην Τορίνο τη σεζόν 2005-06, στη Serie B.

Κατάγεται από την περιοχή και ποτέ δεν έκρυψε το γεγονός ότι είναι φαν της «Γκρανάτα», ενώ είναι γνωστός ως προπονητής που μπορεί να σώσει ομάδες από δύσκολες καταστάσεις.