Skip to main content

Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Χασάν

Επιστρέφει ο Αχμέντ Χασάν στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Αιγύπτιος επιθετικός της Μπράγκα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και αφού περάσει με επιτυχία τα ιατρικά που θα υποβληθεί, τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο (δεύτερο σε ένα χρόνο) έως το τέλος της περιόδου.

Στη νέα συμφωνία, πάντως, αναμένεται να μπει και η οψιόν αγοράς του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, το ύψος της οποίας θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ.

Για την επανένταξη του Χασάν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, είχε ταχθεί από την πρώτη στιγμή και ο πριοπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι την παραμονή του Αιγύπτιου στον Πειραιά, μετά την περσινή, ικανοποιητική σεζόν του με την φανέλα του συλλόγου.

Ο Χασάν στην πρώτη του χρονιά στη Super League πέτυχε 15 γκολ σε 32 αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Η διοίκηση δεν τα είχε βρει με την Μπράγκα για την αγορά του Χασάν, κλείνοντας ως αντικαταστάτη του τον Ελ Αραμπί.

Αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, αφού ο Χασάν ανιμετώπισε ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα τους προηγούμενους μήνες στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αγώνων από τον Οκτώβρη κι έπειτα (τελευταία συμμετοχή του στις 29 Σεπτεμβρίου, στο 1-0 της Μπράγκα επί της Πορτιμονένσε).

Η επικείμενη άφιξη του Χασάν στον Πειραιά, δεν αποκλείεται να σημάνει εξελίξεις (και) με τον Γκερέρο στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ισπανός δεν έδειχνε «ζεστός» τις προηγούμενες ημέρες για να αποχωρήσει από τον Πειραιά, ωστόσο η έλευση του Αιγύπτιου φορ θα μειώσει κι άλλο το χρόνο συμμετοχής του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Την ίδια ώρα δε, ο Γκερέρο εξακολουθεί να ενδιαφέρει αρκετά ισπανικά κλαμπ όπως η Λεγανές, που φέρεται να έχει προσεγγίσει ήδη τον ατζέντη του.