Skip to main content

«Έλαμψε» και στο Παρίσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Το αστέρι του Γιάννη Αντετοκούνμπο έλαμψε και στην «Πόλη του Φωτός». Στον αγώνα που έγινε εκτός ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Παρίσι, το Μιλγουόκι πήρε στο φινάλε μία δύσκολη νίκη επί της Σάρλοτ με 116-103.

Ο Grrek Freak γέμισε και πάλι τα στατιστικά υπό τα βλέμματα πολλών αστέρων του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Νεϊμάρ και Μπαπέ, οι δύο άσοι της Παρί Σεν Ζερμέν, παρακολούθησαν τον MVP της περασμένης σεζόν στο ΝΒΑ να πραγματοποιεί μία ακόμη πειστική εμφάνιση. 

Το event είχε πλήρη επιτυχία και ο Κομισάριος Άνταμ Σίλβερ παραδέχθηκε πως και το 2021 το ΝΒΑ θα επιστρέψει στο Παρίσι για τον ερήσιο ευρωπαϊκό αγώνα.

Τα «Ελάφια» δεν απέδωσαν καλό μπάσκετ, δυσκολεύτηκαν αρκετά για τρεις περιόδους, αλλά στην τελευταία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το πήρε… προσωπικά και τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους, 16 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μαλίκ Μονκ ήταν ο κορυφαίος των Χόρνετς, που είχαν σε καλή κατάσταση τους Ντεβόντε Γκρέιαμ, Μάρβιν Γουίλιαμς, πάλεψαν μέχρι εκεί που μπορούσαν, έπαιξαν σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης καλό μπάσκετ, αλλά στο φινάλε γνώρισαν την 31η φετινή τους ήττα σε 46 αγώνες.

Στο τέλος της πρώτης περιόδου τιμήθηκαν θρύλοι του ΝΒΑ (Μάγκσι Μπογκς, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Ντελ Κάρι, Ντικέμπε Μουτόμπο, Μπρους Μπόουεν, Σαμ Πέρκινς, Τόνι Πάρκερ, Ρόνι Τουριάφ). Το κοινό αποθέωσε τον Μάικλ Τζόρνταν μόλις παρουσιάστηκε στα μάτριξ του γηπέδου.