Skip to main content

Απειλή Κοντονή για διακοπή του πρωταθλήματος

Την απόφασή του να μην κάνει πίσω σε καμία περίπτωση ως προς την εφαρμογή των κανονισμών, όπως αυτές προβλέπονται από το αθλητικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο, γνωστοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στα μέλη της Σούπερ Λίγκας.

Οι τόνοι του υφυπουργού ήταν υψηλοί στη σημερινή συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τα μέλη του συνεταιρισμού, απόντος του Παναθηναϊκού, προειδοποίησε δε ότι θα φτάσει στο σημείο ακόμη και να διακόψει το πρωτάθλημα αν διαπιστώσει ότι δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί, ενώ κάλεσε τη Λίγκα να πιέσει την ΕΠΟ.

«Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα. Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς και να επεμβαίνετε στην ΕΠΟ» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να πείτε στην ΕΠΟ ότι το ποδόσφαιρο καταστρέφεται. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν αναλαμβάνεται τις ευθύνες σας, δεν κάνετε τίποτα» είπε -μεταξύ άλλων- ο υφυπουργός, ζητώντας παράλληλα από τις ΠΑΕ να συνδράμουν την προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. για να απομακρύνει από τα γήπεδα τους ταραξίες.