Skip to main content

Διαδηλωτές έξω από τα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Κατερίνη και Δράμα

Σκηνικό έντασης επικράτησε στην Κατερίνη, όταν ομάδα διαδηλωτών, που συμμετείχε νωρίτερα σε κινητοποίηση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, επιχείρησε να κινηθεί προς το σπίτι της βουλευτού Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

Οι διαδηλωτές συνάντησαν αστυνομικό φραγμό, τον οποίο προσπάθησαν να διασπάσουν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μερίδα διαδηλωτών πέταξε αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, τραυματίζοντας δύο εξ αυτών. Ακολούθησαν προσαγωγές διαδηλωτών και εξετάζεται η συμμετοχή τους στο επεισόδιο με τους αστυνομικούς.

Πορεία διαμαρτυρίας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στην πόλη της Δράμας, με τους διαδηλωτές να κινούνται προς το σπίτι του βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη.

Οι διαδηλωτές σταμάτησαν τελικά λίγα μέτρα μακριά από την οικία του βουλευτή, παρουσία αστυνομικής δύναμης, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα. Η πορεία λίγη ώρα μετά διαλύθηκε στο κέντρο της πόλης, αφού νωρίτερα είχε περάσει μπροστά και από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στο κέντρο της Δράμας.

Η συγκέντρωση ομάδας ατόμων έξω από το σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη στη Δράμα, «είναι αποτέλεσμα των εμπρηστικών δηλώσεων που έχουν κάνει βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δη και ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της πόλης μου, του νομού μου και είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των πραγμάτων» δήλωσε ο βουλευτής στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.  

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ