Skip to main content

Τζόρτζεβιτς: Τα τρίποντα έκαναν τη διαφορά

Στον… καταιγισμό από τρίποντα που δέχθηκε η ομάδα του προς το τέλος της αναμέτρησης απέδωσε την κύρια αιτία της νέας ήττας του Παναθηναϊκού, τρίτη σε τέσσερα παιχνίδια στο Top-16 της Ευρωλίγκας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Από την άλλη, δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του για την τεχνική ποινή με την οποία χρεώθηκε σε καθοριστικό σημείο της συνάντησης και επέτρεψε στη Λοκομοτίβ Κούμπαν να σημειώσει έμμεσο… τετράποντο (βολή Ντιλέινι, τρίποντο Ντρέιπερ) και να προσπεράσει.

«Ήταν καλή γενικά, αλλά στο τέλος τα τρίποντα έκαναν τη διαφορά. Κάποιες περίεργες αποφάσεις των διαιτητών μάς κατέβαλαν. Όταν κάνω λάθος, το αποδέχομαι και το λέω. Ο τρόπος με τον οποίο με χρέωσαν με τεχνική ποινή είναι εκτός λογικής. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Δεν απευθυνόμουν σε κάποιον, δεν μίλησα σε κάποιον διαιτητή. Λυπάμαι που μιλάω τόσο για την τεχνική ποινή» είπε ο Τζόρτζεβιτς. 

«Στο αγωνιστικό κομμάτι, ξεκινήσαμε με ελάχιστη διάθεση να παλέψουμε. Κάτι που απαγορεύεται. Πρέπει να έχουμε “μαχητές” στο παρκέ για σαράντα λεπτά. Δεν ήμασταν έτσι όμως από την αρχή. Δεν υπάρχει λογική στο πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την τρίτη σερί ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, είπε: «Έχουν καλούς χειριστές της μπάλας και εκτελεστές. Είχαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Ντιλέινι, τον πρώτο σκόρερ της Euroleague. Ο Ντρέιπερ έβαλε μεγάλα καλάθια, με πίεση στην μπάλα, εκτός συστήματος και λογικής. Η Λοκομοτίβ έχει τους παίκτες για να κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια».

Στο τέλος, πάντως, ο «Σάλε» εκνευρίστηκε στην ερώτηση που του έγινε για την απόφαση να παίξει με τον Γκιστ αντί του Ραντούλιτσα στο τελευταίο δίλεπτο. «Ο Ραντούλιτσα ή ο Γκιστ δεν είχαν να κάνουν με τα ανοιχτά σουτ της Λοκομοτίβ. Πρέπει να καταλαβαίνετε αυτό που βλέπετε πριν με ρωτήσετε» απάντησε.