Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Εμφατική νίκη της Κέρκυρας, με 4-0, επί της Βέροιας

Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα η Κέρκυρα επέστρεψε στις νίκες με επιβλητικό τρόπο επικρατώντας με 4-0 της Βέροιας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «Φαίακες» αυτή την φορά βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα και στα πρώτα 22 λεπτά είχαν πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Το 3-0 είχε ήδη αναδείξει το νικητή του ματς και το υπόλοιπο της αναμέτρησης μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και μόλις στο 3ο λεπτό ο Μαρκόβσκι αστόχησε προ κενής εστίας μετά από ασίστ του Χαβίτο. Δύο λεπτά μετά, όμως, ο Σέρβος σέντερ φορ της Κέρκυρας με μακρινό σουτ και με τη βοήθεια του δοκαριού άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 17΄ ο Μαρκόβσκι «χτύπησε» και πάλι. Αυτή την φορά μετά από γύρισμα του Κόντου με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη «γράφοντας» το 2-0. 

Η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος πέντε λεπτά μετά (22΄), όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαβίτο ο Βεργώνης με κεφαλιά έκανε το 3-0 με αυτογκόλ.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες, με την Κέρκυρα να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ με τον Κόντο στο 84ό λεπτό.