Skip to main content

Alphanetrix: Πρώτος Autodesk Reseller στον τομέα των πωλήσεων

Στην πρώτη θέση της Autodesk Reseller παρέμεινε η Alphanetrix, καταφέρνοντας να κερδίσει την τιμητική διάκριση του μοναδικού Autodesk Gold Partner στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση η στρατηγική συνεργασία της Alphanetrix με την Autodesk έχει εξελιχθεί σε μία από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας. Σε αυτό το πλαίσιο, η Alphanetrix έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και στην ανάπτυξη υψηλής τεχνογνωσίας.

Αποτέλεσμα της προσέγγισης αυτής ήταν η ανάδειξη της Alphanetrix σε μοναδικό Autodesk Gold Partner στην Ελλάδα, με Autodesk Specialization για το σύνολο σχεδόν των κατηγοριών των προϊόντων της Autodesk. Ταυτόχρονα κατάφερε να παραμείνει για τέταρτη συνεχή χρονιά πρώτος Autodesk Reseller στον τομέα των πωλήσεων.

Πρωτεύοντες στόχοι της Alphanetrix για το έτος 2016 είναι η περαιτέρω βελτίωση της εξειδίκευσης της και η εξασφάλιση των καλύτερων τιμών για τους πελάτες της, ως ο μοναδικός Autodesk Gold Partner στην Ελλάδα. Μεταξύ των πελατών που εμπιστεύτηκαν και επέλεξαν να συνεργαστούν με την Alphanetrix είναι μεγάλοι όμιλοι και εταιρείες της χώρας όπως: Όμιλος Μυτιληναίος, Όμιλος ΤΙΤΑΝ, Όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ, BIC Violex, Υαλουργία ΓΙΟΥΛΑ, ΔΕΗ, Όμιλος Τέρνα, ΔΕΣΦΑ, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Μevaco κ.α.