Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Συνεχίζει να «πυροβολεί» η ΑΕΚ

Η «μεταμορφωμένη» εδώ και λίγο καιρό, ΑΕΚ, διέλυσε με 5-0 τον Κισσαμικό στο Ολυμπιακό Στάδιο και προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη συνέχισε το επιθετικό της κρεσέντο που έχει ξεκινήσει με την έναρξη του β΄ γύρου της Super League και μετά το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ο 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, πέτυχε άλλα 5 γκολ απέναντι στους Χανιώτες και έφτασε 12 στα τρία τελευταία επίσημα ματς που έδωσε χωρίς να έχει δεχτεί ούτε ένα!

Το 1-1 στην πρώτη αναμέτρηση με τον Κισσαμικό δεν έφερε κανένα πρόβλημα στην ΑΕΚ, η οποία με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος έδειξε ότι ήταν αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν στο θαύμα.

Ο Γκάλο στο 21΄ άνοιξε το σκορ για την Ένωση, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Κρίστισιτς πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ από την ημέρα της μεταγραφής του και με το 2-0 ουσιαστικά «καθάρισε τη μπουγάδα». Το 3-0 ήρθε στο 57΄ με το πέναλτι του Μάνταλου, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τον Μάρκο Λιβάγια στο 78ο και 82ο λεπτό.