Skip to main content

Βήμα πλέι οφ για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας «χόρευε» στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, νίκησε άνετα με 2-0 τον Παναιτωλικό στον εναρκτήριο αγώνα της 17ης ημέρας χάνοντας πλήθος ευκαιριών κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την είσοδό του στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, ακίνδυνη επιθετικά, ήταν γι΄ άλλη μια φορά φέτος ακίνδυνη μακριά από το γήπεδό της, όπου δεν έχει νίκη, με φλύαρη κυκλοφορία της μπάλας κι εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Αστέρας πίεσε τον Παναιτωλικό από το ξεκίνημα κι άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Μουνάφο, όταν στη σέντρα που έκανε ο Κρέσπι, ο Μπαράλες με το κεφάλι έστρωσε την μπάλα στον σκόρερ, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Ο Κνετ εξουδετέρωσε σουτ του Ριέρα στο 9΄ και στο 13΄, στο 23΄ κεφαλιά του Μπαράλες έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 30΄ ο Αργεντινός στράικερ δεν κατάφερε με προβολή από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός δεν είχε καμία τελική στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η πρώτη του καταγράφηκε μόλις στο 52΄, όταν ο Ταχάρ από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα χέρια του Τσιφτσή.

Ο Αστέρας «απάντησε» στο 58΄ με μακρινό δυνατό σουτ του Κρέσπι που απομάκρυνε δύσκολα ο Κνετ και στο 66΄ με κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ που έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 69΄ όμως ο Φερνάντεθ ήταν πιο εύστοχος, όταν από πάσα του Μπαράλες απέφυγε τον Μαλή και σούταρε από την περιοχή για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.