Skip to main content

Sunlight: Ολοκλήρωσε έργο στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Έργο στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι ολοκλήρωσε η εταιρεία Συστήματα Sunlight, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές.

Μέσα από τη νέα συμφωνία, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, η εταιρεία προμήθευσε τον αερολιμένα με μπαταρίες κλειστού τύπου (VRLA AGM) για τα συστήματα αδιάλειπτης λειτουργίας (UPS).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η υλοποίηση του έργου έγινε σε συνεργασία με τον πάροχο ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων σε εξειδικευμένους τομείς της βιομηχανίας Site Technologies, στρατηγικό συνεργάτη της Sunlight στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η εταιρεία επισημαίνει πως η νέα αυτή συμφωνία αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην έντονα εξωστρεφή της πορεία, καθώς μέσα από αυτή, ανανεώνει τη συνεργασία της με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και παράλληλα θέτει βασική υποψηφιότητα για νέα μεγάλα έργα στο Ντουμπάι με μπαταρίες Sunlight, στο πλαίσιο επέκτασης του Dubai World Central Al Maktoum International Airport, συνολικού ύψους 32 δισ. δολαρίων.