Skip to main content

Νίκη «βάλσαμο» για ΟΦΗ, 3-0 τον Παναιτωλικό

Αποτελεσματικός και ουσιαστικός, ο ΟΦΗ νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στη Super League, σημείωσε την ευρύτερη επιτυχία του στη φετινή διοργάνωση και πήρε βαθμολογική ώθηση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και η πίεσή τους απέφερε καρπούς στο 26ο λεπτό, όταν ο Ναμπί με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και συνδύασε την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα Ελλάδα με ένα εξαιρετικό γκολ.

Ο Παναιτωλικός πλησίασε στην ισοφάριση στο 33΄, αλλά το φάουλ του Μοράρ απέκρουσε έξοχα σε κόρνερ ο Στρέζος. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Δέλλα έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Μπράουν ανέτρεψε τον Μανά αλλά ο Μοράρ από τα 11 βήματα νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Στο 70΄ ο Βουό έκλεψε την μπάλα και βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έπιασε την μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής και ο διαιτητής Κοτσάνης έδειξε φάουλ και κόκκινη κάρτα στον έμπειρο Έλληνα γκολκίπερ, αυστηρά ίσως.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ναμπί και με δεύτερο απευθείας φάουλ έκανε το 2-0, ενώ στο 86΄ ο Κουτσιανικούλης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού, πέρασε και τον Γιαννακόπουλο και πλάσαρε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο καραδοκών Βουό την έσπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 3-0.