Skip to main content

Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον: Το πιο γλυκό «ζευγάρι» των φετινών βραβείων SAG

Πρώην σύζυγοι και νυν… πολύ καλοί φίλοι, Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον γιόρτασαν μαζί τη νίκη ο ένας του άλλου στα βραβεία SAG του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (Screen Actors Guild Awards).

Ο 56χρονος Μπραντ Πιτ απέσπασε το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για το «Κάποτε στο… Χόλυγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο, ενώ η 50χρονη Τζένιφερ Άνιστον πρώτευσε στην κατηγορία για το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά, για το «The Morning Show».

Την ώρα του ευχαριστηρίου λόγου του Μπραντ Πιτ, η κάμερα της τηλεοπτικής μετάδοσης των βραβείων έκοψε στην Τζένιφερ Άνιστον στο σημείο όπου ο Μπραντ Πιτ περιγράφει το χαρακτήρα του στην ταινία και πόσο δύσκολο ήταν να υποδυθεί έναν τύπο που φτιάχνεται, που βγάζει το πουκάμισό του, που δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του.

Την ώρα που η Άνιστον παρέλαβε το δικό της βραβείο, ο Μπραντ Πιτ βρισκόταν στα παρασκήνια. Σταμάτησε για να τη δει, στη συνέχεια συνεχάρη ο ένας τον άλλον, γιορτάζοντας τις πρωτιές τους στα βραβεία.

Από την τελετή έφυγαν και οι δυο με ένα αγαλματίδιο στα χέρια, αλλά το ενδιαφέρον όλων είχε επικεντρωθεί στην επανένωσή τους στη σκηνή των βραβείων.

Στα χτεσινοβραδινά SAG Awards, ο φακός εντόπισε την τρυφερή αγκαλιά του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον και οι δυο τους δεν κέρδισαν μόνο από ένα βραβείο SAG αλλά και τις καρδιές μας, ενώ το Twiiter πλημμύρισε με στιγμιότυπα από το τρυφερό τετ-α-τετ των δύο σταρ.

Αν και οι δύο έχουν μιλήσει για τη φιλία τους τα τελευταία χρόνια, δεν τους έχουμε ξαναδεί έτσι μπροστά στους φωτογράφους από τότε που ήταν παντρεμένοι.