Skip to main content

Στην Κρήτη ο Ευ. Αποστολάκης – Έφθασαν οι γέφυρες του στρατού

Στην Κρήτη βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, προκειμένου να μελετήσει και να συνδράμει στην αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία τα τελευταία 24ωρα.

«Ήρθα σήμερα, κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού, ώστε να βοηθήσουμε την Περιφέρεια, να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε ότι μπορούμε από τις ζημιές που έχουν προκύψει. Έχω εικόνα από τους δικούς μου μηχανικούς και από την Περιφέρεια, και από τον Περιφερειάρχη τον κ. Αρναουτάκη με τον οποίο και έχω μιλήσει, και με τον κ. Σπίρτζη. Απλά θα δούμε πως θα στήσουμε τώρα το επιτελείο», σημείωσε.

Παράλληλα, ανέφερε πως «απλά θα δούμε πως θα στήσουμε τώρα το επιτελείο. Ήδη από σήμερα το πρωί φορτώσαμε δύο γέφυρες Belley, είναι ήδη στον Πλατανιά και από αύριο το πρωί αισιοδοξούμε ότι θα ξεκινήσουμε τις αποκαταστάσεις, να τοποθετηθεί η πρώτη γέφυρα και θα δούμε στη συνέχεια, σε συνεργασία με την Περιφέρεια πως μπορούμε να συνεργαστούμε ώστε να συνδράμουμε στην αποκατάσταση της επικοινωνίας των χωριών της Δυτικής Κρήτης, γιατί από ότι βλέπουμε έχει υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά».