Skip to main content

Π. Λαφαζάνης: Ανασχηματισμός – παρωδία

Για ανασχηματισμό – παρωδία έκανε λόγο ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι «το μόνο που επιβεβαιώνει είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν έχει κανένα μέλλον και πνέει τα λοίσθια».

«Κανένας ανασχηματισμός δεν θα μπορούσε να δώσει φιλί ζωής σε μια καταρρέουσα μνημονιακή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση που έχει ταυτόχρονα ως ταυτοτικά της στοιχεία το ψέμα, την αναξιοπιστία και την ακραία υποτελή και εθελόδουλη στάση του Τσίπρα. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να δώσει ανάσα στην κυβέρνηση ο ανασχηματισμός-παρωδία που ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας και ο οποίος το μόνο που επιβεβαιώνει είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν έχει κανένα μέλλον και πνέει τα λοίσθια» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

Παράλληλα, ο γραμματέας της ΛΑΕ εκτιμά ότι οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης θα έχουν μόνο λίγους μήνες παραμονής και θητείας, καθώς «σύντομα μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή κυοφορείται μέσα από τις ζυμώσεις της κοινωνίας στην ελληνική πολιτική ζωή.» 

«Όλο το παρακμασμένο και πολιτικά διεφθαρμένο μνημονιακό σύστημα της χώρας χρειάζεται πέταγμα στον κάλαθο των πολιτικών απορριμάτων. Και αυτό δεν πρόκειται να αργήσει να γίνει από τους πολίτες, όσο και αν η κοινωνία μοιάζει προσωρινά βυθισμένη στον καναπέ της», καταλήγει ο κ. Λαφαζάνης.