Skip to main content

Η προπόνηση του Πούτιν στο τζούντο

Την ευκαιρία να προπονηθεί μαζί με τη ρωσική εθνική ομάδα τζούντο δεν άφησε να πάει χαμένη ο πρόεδρος της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή.

Η Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος κατέχει μαύρη ζώνη στο τζούντο, πάλεψε με τον προπονητή της εθνικής ομάδας Έζιο Γκάμπα σε γυμναστήριο στο Σότσι, στα ανατολικά παράλια της Μαύρης Θάλασσας και κοντά στα βουνά του Καύκασου και τα Ουράλια Όρη.

Εν συνεχεία, ο κ. Πούτιν… τα έβαλε με την τζουντόκα Ιρίνα Ζαμπλούντινα, με τον Ρώσο πρόεδρο να τα βρίσκει σκούρα, πέφτοντας αρκετές φορές στο έδαφος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πούτιν δείχνει την καλή του φυσική κατάσταση, καθώς πέρα από τις συχνές προπονήσεις στο τζούντο, έχει κατά καιρούς «συλληφθεί» από τον φωτογραφικό φακό να παίζει χόκεϊ, να κάνει ιππασία και να σηκώνει βάρη.

Πέρα από τη γυμναστική, ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται να έχει αδυναμία και στην πόλη του Σότσι, καθώς διαθέτει εξοχική κατοικία στην περιοχή.

Με μήκος 147 χιλιομέτρων, η μητροπολιτική περιοχή του Σότσι θεωρείται η μακρύτερη πόλη της Ευρώπης.

Ιδρύθηκε το 1838 και έχει πληθυσμό 343.334 κατοίκους, ενώ φιλοξένησε τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες το 2014 και είναι μία από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Μουντιάλ Ποδοσφαίρου το 2018.