Εμφύλιος στη Συρία

STREAM
Ενεργό:1454ημέρες| Ενημερώσεις:4265

Σπάνια εμφάνιση του Άσαντ

25/06/2017 - 11:06

Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση προχώρησε σήμερα ο Σύρος πρόεδρος, Μπασάρ αλ-Άσαντ, ο οποίος προσευχήθηκε για την ισλαμική εορτή Έιντ αλ-Φιτρ, στη Χάμα.

Συνεχής κάλυψη
25/06/2017 - 16:16ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ,προσεύχεται για την ισλαμική εορτή Έιντ αλ-Φιτρ, σε ένα τέμενος στη Χάμα. Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση προχώρησε σήμερα ο Σύρος πρόεδρος. Η κρατική τηλεόραση της Συρίας μετέδωσε εικόνες του Άσαντ κατά τη διάρκεια της προσευχής του σε τέμενος της πόλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συριακής τηλεόρασης, η παρουσία του Άσαντ υποδηλώνει πως «η νίκη και η επιστροφή της ασφάλειας απέχουν μόλις λίγα βήματα». Η πόλη Χάμα απέχει περίπου 185 χιλιόμετρα από τη Δαμασκό και αποτελεί το μεγαλύτερο ταξίδι του Άσαντ από την έναρξη του εμφύλιου πολέμου. 

REUTERS
20/06/2017 - 12:10ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μουσουλμάνοι μαζεύονται σε γειτονιά της Δαμασκού που ελέγχεται από τους αντάρτες και ανάμεσα στα συντρίμμια οργανώνουν το τραπέζι για το Ιφτάρ, το νηστίσιμο γεύμα που συνηθίζουν να τρώνε όσο διαρκεί το Ραμαζάνι. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τρώνε δύο κύρια γεύματα, το Σουχούρ πριν την ανατολή και το Ιφτάρ μετά τη δύση του ήλιου.  

REUTERS
Φόρτωση...