Εμφύλιος στη Συρία

STREAM
Ενεργό:1296ημέρες| Ενημερώσεις:3992

Καζακστάν: «Σε πλήρη ετοιμότητα» για τη διεξαγωγή των συνομιλιών για τη Συρία

17/01/2017 - 08:53

Σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να φιλοξενήσει τις συνομιλίες για τη Συρία, στην Αστάνα, στις 23 Ιανουαρίου, βρίσκεται το Καζακστάν, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον υπουργό των Εξωτερικών της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας, Καϊράτ Αμπντρακχμάνοφ.

Συνεχής κάλυψη
18/01/2017 - 10:10ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα αγόρι στέκεται κοντά στη φωτιά προκειμένου να προστατευθεί από το κρύο στη Ντούμα της Δαμασκού.

REUTERS
18/01/2017 - 09:18VIDEO

Ισλαμικός Κράτος των Τζιχαντιστών και κυβερνητικές δυνάμεις δίνουν σκληρή μάχη για τον έλεγχο της πόλης Ντέιρ ελ Ζουρ. Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο οι μαχητές του σφυροκοπούν τον στρατό του Άσαντ. Την ίδια ώρα, ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών υποστηρίζει πως κάποιες χώρες έχουν εκδικητικές διαθέσεις. Ο Σεργκέι Λαβρόφ μιλά ανοιχτά για υπονόμευση των νέων συνομιλιών στην Αστάνα του Καζακστάν.

euronews
13/01/2017 - 14:33VIDEO

Πλάνα από επιχείρηση τουρκικών μαχητικών κατά θέσεων των τζιχαντιστών στη βόρεια Συρία έδωσε στη δημοσιότητα η Άγκυρα. Σύμφωνα με τον τουρκικό στρατό, τα βομβαρδιστικά έπληξαν 10 στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στις πόλεις Σουφλανίγια και Μπζάγκα.

euronews
13/01/2017 - 08:48VIDEO

Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων σημειώθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μεζά στην Δαμασκό. Αξιωματούχος του συριακού στρατού υποστήριξε ότι οι εγκαταστάσεις χτυπήθηκαν με πυραύλους από το βόρειο Ισραήλ και προειδοποίησε το Τελ Αβίβ με αντίποινα. Το αεροδρόμιο αποτελει βάση της επίλεκτης Ρεπουμπλικανικής Φρουράς και βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα από το προεδρικό παλάτι. Κατά την πάγια τακτική του, το Τελ Αβίβ δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την εμπλοκή του.

euronews
Φόρτωση...