Εμφύλιος στη Συρία

STREAM
Ενεργό:1394ημέρες| Ενημερώσεις:4212

Μόσχα: Οι αμερικανικοί πύραυλοι στη Συρία απείλησαν τις ρωσικές δυνάμεις

26/04/2017 - 23:52

Οι πύραυλοι που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ εναντίον συριακής αεροπορικής βάσης νωρίτερα αυτόν τον μήνα απείλησαν τις ρωσικές δυνάμεις, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου, ενώ τόνισε ότι η Μόσχα αναγκάζεται να λάβει επιπλέον μέτρα.

Συνεχής κάλυψη
20/04/2017 - 10:50VIDEO

Άμαχοι και ένοπλοι έχουν αρχίσει να απομακρύνονται από τέσσερις πολιορκημένες πόλεις τόσο από τους αντάρτες όσο και από τον κυβερνητικό στρατό στη Συρια. Η εκκένωση των πόλεων γίνεται στη βάση μιας συμφωνίας που υπεγράφη υπό την αιγίδα του Κατάρ που υποστηρίζει τους αντάρτες και του Ιράν που υποστηρίζει τη συριακή κυβέρνηση.

euronews
19/04/2017 - 10:24VIDEO

Τουλάχιστον 126 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Χαλέπι, από την πρόσφατη επίθεση κοντά σε κομβόι λεωφορείων που μετέφερε αμάχους. Ανάμεσα στα θύματα πολλές γυναίκες και παιδιά. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ρούπερτ Κόλβιλ, εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, έκανε λόγιο για έγκλημα πολέμου.

euronews
16/04/2017 - 15:50VIDEO

Άρχισε ξανά η διαδικασία εκκένωσης περιοχών όπου βρίσκονται κυρίως σιίτες, οι οποίοι μεταφέρονται σε πιο ασφαλείς περιοχές. Λεωφορεία γεμάτα με κόσμο πραγματοποιούν εκ νέου τα δρομολόγια, που είχαν διακοπεί από το απόγευμα του Σαββάτου, μετά την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σε κομβόι που μετέφερε αμάχους.

euronews
Φόρτωση...