Εμφύλιος στη Συρία

STREAM
Ενεργό:1295ημέρες| Ενημερώσεις:3990

Καζακστάν: «Σε πλήρη ετοιμότητα» για τη διεξαγωγή των συνομιλιών για τη Συρία

17/01/2017 - 08:53

Σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να φιλοξενήσει τις συνομιλίες για τη Συρία, στην Αστάνα, στις 23 Ιανουαρίου, βρίσκεται το Καζακστάν, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον υπουργό των Εξωτερικών της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας, Καϊράτ Αμπντρακχμάνοφ.

Συνεχής κάλυψη
13/01/2017 - 14:33VIDEO

Πλάνα από επιχείρηση τουρκικών μαχητικών κατά θέσεων των τζιχαντιστών στη βόρεια Συρία έδωσε στη δημοσιότητα η Άγκυρα. Σύμφωνα με τον τουρκικό στρατό, τα βομβαρδιστικά έπληξαν 10 στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στις πόλεις Σουφλανίγια και Μπζάγκα.

euronews
13/01/2017 - 08:48VIDEO

Μπαράζ ισχυρών εκρήξεων σημειώθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μεζά στην Δαμασκό. Αξιωματούχος του συριακού στρατού υποστήριξε ότι οι εγκαταστάσεις χτυπήθηκαν με πυραύλους από το βόρειο Ισραήλ και προειδοποίησε το Τελ Αβίβ με αντίποινα. Το αεροδρόμιο αποτελει βάση της επίλεκτης Ρεπουμπλικανικής Φρουράς και βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα από το προεδρικό παλάτι. Κατά την πάγια τακτική του, το Τελ Αβίβ δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την εμπλοκή του.

euronews
11/01/2017 - 16:11VIDEO

Σε συμφωνία φαίνεται ότι έχει φτάσει η συριακή κυβέρνηση με τους αντάρτες στην κοιλάδα Γουάντι Μπαράντα έτσι ώστε να εισέλθουν στην κοιλάδα τεχνικοί και να επισκευάσουν την κεντρική παροχή νερού, που τροφοδοτεί τους εκατομμύρια κατοίκους της Δαμασκού. Περίπου το 70% του πληθυσμού της συριακής πρωτεύουσας και των γύρω περιοχών υποφέρουν τις τελευταίες ημέρες από έλλειψη νερού, καθώς οι εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε ανταρτοκρατούμενη περιοχή βομβαρδίστηκαν στα τέλη του Δεκεμβρίου.

euronews
Φόρτωση...