Μεσανατολικό

STREAM
Ενεργό:3456ημέρες| Ενημερώσεις:3508
Συνεχής κάλυψη
17/06/2017 - 17:41ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βόμβα που έχει εκτοξευτεί από Παλαιστίνιους διαδηλωτές χτυπάει ισραηλινό όχημα με κανόνι εκτόξευσης νερού έπειτα από επιδρομή Ισραηλινών στο χωριό Ντέιρ Μέσαλ (Deir Meshaal), κοντά στη Δυτική Όχθη. 

REUTERS
23/05/2017 - 12:57VIDEO

Στη Βηθλεέμ βρέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Παλαιστιανιακής Αρχής. Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε στη «σκιά» του πολύνεκρου τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μάντσεστερ. Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τους τρομοκράτες «αποτυχημένους» και απηύθυνε έκκληση για διεθνή συστράτευση στη μάχη για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Αποκάλεσε τη Βηθλεέμ «ιερή πόλη» και δεσμεύτηκε να κάνει ότι μπορεί για την επανέναρξη των συνομιλιών και την επίτευξη μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. 

euronews
23/05/2017 - 10:41VIDEO

Κλειστά παρέμειναν τα καταστήματα όλων των Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη και στην Ανατολική Ιερουσαλήμ καθ' όλη την διάρκεια της Δευτέρας 22 Μαΐου. Η απόφαση ελήφθη ως μέσο διαμαρτυρίας και στήριξης των Παλαιστινίων κρατουμένων στις ισραηλινές φυλακές, οι οποίοι πραγματοποιούν απεργία πείνας.

euronews
12/05/2017 - 09:53VIDEO

Με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε ο Παλαιστίνιος ηγέτης Μαχμούντ Αμπάς, στο Σότσι της Ρωσίας. Η τελευταία συνάντηση των δύο ανδρών είχε γίνει το 2012 στη Δυτική Όχθη. Ο Ρώσος πρόεδρος επανέλαβε ότι η ύπαρξη δύο ξεχωριστών κρατών της Παλαιστίνης και του Ισραήλ, είναι απαραίτητη για την ειρήνη στη Μ. Ανατολή.

EURONEWS
10/05/2017 - 09:35VIDEO

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στη Ραμάλα της Δυτικής Όχθης η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής και τον πρόεδρο της Γερμανίας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην περιοχή. Ο Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ επανέλαβε την πάγια θέση του Βερολίνου περί της δημιουργίας δύο κρατών, ενώ ο Μαχμούντ Αμπάς δηλώνει έτοιμος για την επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στις 22 και 23 Μαΐου.

EURONEWS
Φόρτωση...