Βρετανικές εκλογές 2017

STREAM
Ενεργό:69ημέρες| Ενημερώσεις:200

Κόρμπιν: Όχι υπέρ των εθνικών συμφερόντων η συμφωνία Συντηρητικών - DUP

26/06/2017 - 16:48

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ασκώντας κριτική στη συμφωνία Συντηρητικών και δεξιού βορειοϊρλανδικού DUP για τη στήριξη της κυβέρνησης μειοψηφίας της Τερέζα Μέι, σημείωσε ότι αυτή «δεν είναι υπέρ των εθνικών συμφερόντων» του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνεχής κάλυψη
26/06/2017 - 15:15ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ανταλλάσσει χειραψία με την ηγέτιδα του DUP Αρλίν Φόστερ έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ. Σε οριστική συμφωνία για στήριξη της κυβέρνησης μειοψηφίας της Τερέζα Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων κατέληξαν το Συντηρητικό Κόμμα και το Δημοκρατικό Ενωτικό Κόμμα (DUP) της Βόρειας Ιρλανδίας.

REUTERS
14/06/2017 - 09:38VIDEO

Την Τετάρτη κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με το BBC, θα ανακοινωθεί η επίτευξη συμφωνίας της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζας Μέι με την επικεφαλής του βορειοϊρλανδικού Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος (DUP) Αρλίν Φόστερ για τη στήριξη της κυβέρνησής της.Αν και η βρετανΊδα πρωθυπουργός δεν προέβη σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών σε ανάρτησή της στο Twitter, η Φόστερ ανέφερε πως οι συνομιλίες με την πρωθυπουργό βαίνουν καλώς και ότι ελπίζει να ολοκληρωθούν επιτυχώς σύντομα.

euronews
Φόρτωση...