Ορκωμοσία Ντόναλντ Τραμπ

STREAM
Ενεργό:437ημέρες| Ενημερώσεις:190

Robert De Niro: «Ο Trump δεν έχει καμία αίσθηση ανθρωπιάς ή συμπόνιας»

16/03/2018 - 09:10

Την ίδια νύχτα που ο Donald Trump πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο Λος Άντζελες από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Robert De Niro τον σχολίασε, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του «Fulfillment Fund», μιας οργάνωσης που προωθεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συνεχής κάλυψη
19/01/2017 - 09:10VIDEO

Ομάδα που αντιτίθεται στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, προχώρησε σε διαδήλωση στην Ουάσινγκτον, λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του. Τα μέλη της οργάνωσης Refusefascism.org δηλώνουν ότι θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτήν την προεδρία πριν καν αρχίσει. Την ίδια ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ ανήρτησε στο Twitter φωτογραφία του, στην οποία φαίνεται να προετοιμάζει το λόγο που θα εκφωνήσει στην ορκωμοσία του.

euronews
20/01/2017 - 07:55VIDEO

Στην Ουάσινγκτον έφτασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μελάνια, λίγες ώρες πριν την τελετή ορκωμοσίας του. H Ουάσινγκτον έχει μετατραπεί σε φρούριο, καθώς η αστυνομία εκτιμά ότι τουλάχιστον 900.000 άνθρωποι, θα παρακολουθήσουν την τελετή, η οποία περιλαμβάνει την ορκωμοσία στα σκαλιά του Καπιτωλίου και την παρέλαση προς τον Λευκό Οίκο. Στην τελευταία του ανάρτηση στο Twitter, ο Τραμπ έγραψε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μαζί θα κάνουμε και πάλι την Αμερική σπουδαία».

euronews
Φόρτωση...