Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων

STREAM
Ενεργό:372ημέρες| Ενημερώσεις:374

Ουρές στις τράπεζες μία ημέρα πριν την λήξη της προθεσμίας για τον ΕΝΦΙΑ

30/10/2014 - 08:14

Το αδιαχώρητο επικρατεί στις τράπεζες όπου οι πολίτες σπεύδουν για να εισπράξουν τις συντάξεις τους και να πληρώσουν τη δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ, η προθεσμία για την καταβολή της οποίας λήγει αύριο. 

 
 
Συνεχής κάλυψη...
29/10/2014 - 13:15VIDEO

Την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης για εκπτώσεις επί του ΕΝΦΙΑ σε φυσικά πρόσωπα ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Ο αριθμός των δικαιούχων υπολογίζεται περί το 1 εκατομμύριο. Πρόκειται για ιδιοκτήτες ακινήτων με χαμηλά εισοδήματα, τρίτεκνους, πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία άνω του 80%. Για τους φορολογούμενους οι οποίοι έχουν ήδη καταβάλει τις δύο πρώτες δόσεις του φόρου, στις επόμενες δόσεις θα γίνει ο συμψηφισμός με βάση την έκπτωση που δικαιούνται. Υπενθυμίζεται ότι για τις εκπτώσεις στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα θα πραγματοποιηθεί νέα εκκαθάριση που θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
27/10/2014 - 11:29VIDEO

Ξεκινά από σήμερα το βράδυ η ανάρτηση στο ΤΑΧΙSnet των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων για όσους δικαιούνται μείωση του φόρου κατά 50% ή πλήρη απαλλαγή. Υπολογίζεται ότι ο αριθμός των δικαιούχων αυτών φθάνει το ένα εκατομμύριο. Πρόκειται για οικονομικά αδύναμους και για φορολογούμενους με αναπηρία άνω του 80%. Για τους φορολογούμενους αυτούς, οι οποίοι έχουν ήδη καταβάλει τις δύο πρώτες δόσεις του φόρου, στις επόμενες δόσεις θα γίνει ο συμψηφισμός με βάση την έκπτωση που δικαιούνται.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φόρτωση...