Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων

STREAM
Ενεργό:397ημέρες| Ενημερώσεις:409
 
 
Συνεχής κάλυψη...
14/11/2014 - 13:39VIDEO

Με μία παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα και δύο διαρροές εγκρίθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που αφορά την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος από την ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο και η τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
14/11/2014 - 13:34ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στιγμιότυπο από την ψηφοφορία στη Βουλή για τις τροπολογίες για την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ και τα «κόκκινα» δάνεια. Στη φωτογραφία ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου. Με μία παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα και δύο διαρροές εγκρίθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που αφορά την εξαίρεση του ΕΝΦΙΑ και του φόρου εισοδήματος από την ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο και η τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια. Η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα ήταν του βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Ψυχάρη, ενώ οι διαφοροποιήσεις προήλθαν από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Απόστολο Κακλαμάνη και Μιχάλη Κασσή που ψήφισαν «παρών» στην τροπολογία για τις 100 δόσεις.

fosphotos
14/11/2014 - 13:31VIDEO

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε προς τον πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης, ο οποίος στην ανακοίνωση του τονίζει: «Έπειτα από προβληματισμό μηνών διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο, ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμα και για τα αυτονόητα». 

AMNAwebTV
Φόρτωση...