Φεστιβάλ Global Citizen, με Stevie Wonder, Green Day, Pharrell Williams

Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 10:30

Stevie Wonder, Green Day,  Lumineers,  Killers και Chainsmokers θα είναι τα κεντρικά ονόματα του Φεστιβάλ Global Citizen στις 23 Σεπτεμβρίου, της ετήσιας συναυλίας στο Σέντραλ Παρκ στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, που συνδυάζει τη μουσική και τον κοινωνικό ακτιβισμό.

Στο 6ο Φεστιβάλ Global Citizen που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη θα εμφανιστούν, επίσης, οι Pharrell Williams, Alessia Cara και Big Sean, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Ο Stevie Wonder που συμμετέχει για δεύτερη φορά στο Φεστιβάλ, ήταν από τους βασικούς καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν επίσης το 2013. Ο Pharrell Williams ανέβηκε στη σκηνή συναυλίας του Global Citizen στο Αμβούργο στη Γερμανία, τον περασμένο μήνα, που διοργανώθηκε μια ημέρα πριν τη Σύνοδο Κορυφής G20.

Τα διαφορετικά είδη μουσικής, από τον παλμό της πανκ των Green Day έως τις εκφραστικές μελωδίες των The Lumineers επιλέχθηκαν από τον Chris Martin των Coldplay που επιμελείται τις συναυλίες, όπως δήλωσε ο Hugh Evans, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Global Citizen, πλατφόρμας κοινωνικής δράσης για μια παγκόσμια γενιά που θέλει να επιλύσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου.

«Προσπαθούμε να φέρουμε καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής. Οποιοδήποτε είδος μουσικής σας αρέσει, μπορείτε να έρθετε στο Φεστιβάλ του Global Citizen και να συμμετάσχετε σε αυτό, γιατί ελπίδα μας είναι ότι το μήνυμα υπερβαίνει τη μουσική, ότι είμαστε η γενιά που βλέπει το τέλος της φτώχειας» τόνισε ο Evans.

naftemporiki.gr

Βρείτε τι παίζει κοντά σας

Βρείτε στο χάρτη τα πλησιέστερα σημεία (σινεμά, θέατρα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα) που σας ενδιαφέρουν.

Δημοφιλή