Στις 22 και 23 Μαΐου το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στην Καβάλα

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 15:57
UPD:16:01
SHUTTERSTOCK

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα αφορούν προϊόντα όπως φρούτα, ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, παραδοσιακά γλυκίσματα, πίτες, σταφίδες, αρωματικά φυτά και προϊόντα ροδιού.  

Με τη συμμετοχή 30 επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν Β2Β συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρείες, πραγματοποιείται στην Καβάλα στις 22 και 23 Μαΐου το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων.

Το Φόρουμ, το οποίο  θέτει ως στόχο την ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών στον αγροδιατροφικό τομέα, συνδιοργανώνουν, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η εταιρεία – μέλος του, BASF Ελλάς ΑΒΕΕ.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα αφορούν προϊόντα όπως φρούτα, ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, παραδοσιακά γλυκίσματα, πίτες, σταφίδες, αρωματικά φυτά και προϊόντα ροδιού.  

Σημειώνεται ότι το Φόρουμ, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Επιμελητηρίου της Καβάλας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Δημοφιλή