ΣΥΡΙΖΑ: Απόδειξη του πολιτικού εξευτελισμού της Ν.Δ. το βίντεο - κοπτοραπτική

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 11:30
UPD:11:50
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πολιτικό εξευτελισμό καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ. με αφορμή το βίντεο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της στο Facebook με δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και υπουργών, που από το φθινόπωρο του 2016 δήλωναν βέβαιοι πως η αξιολόγηση θα κλείσει στην ώρα της.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στην κρισιμότερη φάση της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η Ν.Δ. επέλεξε, αντί απαντήσεων, να αναρτήσει βίντεο- κοπτοραπτική με δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης.

«Δεν φτάνει που υπονομεύει τη διαπραγμάτευση εντός και εκτός των συνόρων της χώρας, έχει το θράσος να κάνει και βίντεο, ως άλλη μια απόδειξη του πολιτικού της εξευτελισμού», συμπληρώνεται.

Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται «τι είναι αυτό που λείπει από το βίντεο της Ν.Δ.» για να απαντήσει: «Φυσικά, αυτό που δεν τολμάει να εκστομίσει μπροστά στον ελληνικό λαό: τη θέση της αναφορικά με την αξιολόγηση».

«Θα μας διαφωτίσει, επιτέλους, το κόμμα του κ. Μητσοτάκη για τη θέση του σχετικά με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ; Θα μας πει αν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας; Ή θα πάει στον κ. Σόιμπλε να κάνει καμιά παρουσίαση πίσω από κλειστές πόρτες;», καταλήγει. 

Δημοφιλή