Ιταλία: Εκπτώσεις εστιάτορα σε πελάτες με… ήσυχα παιδιά

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 08:29
Facebook /Antonio Ferrari

Έκπτωση στους πελάτες με… φρόνιμα παιδιά προσφέρει ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου - wine bar στην Πάντοβα της Ιταλίας, το οποίο τις Κυριακές απευθύνεται ειδικά σε οικογένειες.

Παρατηρώντας στο κατάστημά του μια 11μελή οικογένεια, μεταξύ των οποίων πέντε «πολύ φρόνιμα» παιδιά, ο ιδιοκτήτης του wine bar Αντόνιο Φεράρι σκέφτηκε να προσφέρει έκπτωση 5% στους συγκεκριμένους πελάτες, αλλά και σε δύο ακόμη οικογένειες με επίσης «ήσυχα» παιδιά.

Όπως είπε ο ίδιος στoν Guardian, περίπου το 30% των γονέων δεν ξέρουν πώς να χειριστούν τα παιδιά τους την ώρα του φαγητού και πολύ συχνά εκείνα τρέχουν μέσα στο κατάστημα και ενοχλούν τους άλλους πελάτες, υποχρεώνοντας τους σερβιτόρους να κάνουν ελιγμούς μέσα στον χώρο για να τα αποφεύγουν.

Πάντως, μιλώντας στην Corriere della Sera, ο κ. Φεράρι -ο οποίος δεν έχει ο ίδιος παιδιά- παραδέχθηκε τις δυσκολίες του να είναι κανείς σήμερα γονιός και εξήγησε ότι απλά είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στο κατάστημά του.

Το σίγουρο είναι πως η πολυμελής οικογένεια που έλαβε την έκπτωση ενθουσιάστηκε με την κίνηση του κ. Φεράρι, αφήνοντάς του φιλοδώρημα 30 ευρώ.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Guardian, Corriere della Sera, ΑΜΠΕ

Δημοφιλή