Στις 23/1 το πόρισμα της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων - ΜΜΕ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 16:11
UPD:16:13
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τη νομιμότητα της χρηματοδότησης κομμάτων και Μέσων Ενημέρωσης από τις τράπεζες

Την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου θα παραδώσει το τελικό της πόρισμα στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τη νομιμότητα της χρηματοδότησης κομμάτων και Μέσων Ενημέρωσης από τις τράπεζες.

Ομόφωνα τα μέλη της Επιτροπής συμφώνησαν να ζητήσουν να τους δοθεί μια ολιγοήμερη παράταση για την παράδοση του πορίσματός τους ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Ιανουαρίου, ώστε να καταφέρουν όλα τα κόμματα να ετοιμάσουν τις δικές τους προτάσεις και εισηγήσεις και να γίνει προσπάθεια να υπάρξουν, όσο το δυνατό, κοινά συμπεράσματα στο τελικό κείμενο.

Επίσης, ομόφωνα κατέληξαν ότι την ερχόμενη Δευτέρα, η πλειοψηφία θα δώσει το δικό της εισηγητικό πόρισμα στα κόμματα. Την Πέμπτη, η Εξεταστική Επιτροπή θα συνεδριάσει προκειμένου να εξετάσει τις προτάσεις και να διαπιστωθεί πού συμφωνούν και πού διαφωνούν τα κόμματα, ώστε τα μέλη της να καταλήξουν στην σύνταξη του τελικού πορίσματος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δημοφιλή