Έχασε το παιδί της στο Βερολίνο και το βρήκε στη Λειψία

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 14:49
UPD:14:54
EPA/KAY NIETFELD

Τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα -να χάσει τα παιδιά του- βίωσε μία μητέρα από το Περού στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βερολίνου, όταν τα έχασε από το οπτικό της πεδίο τα τέσσερα παιδιά της, στην προσπάθειά της να αγοράσει εισιτήρια, την Τρίτη.

Δακρυσμένη, η μητέρα ενημέρωσε αξιωματικούς της αστυνομίας στον σιδηροδρομικό σταθμό, οι οποίοι άμεσα εντόπισαν δύο από τα παιδιά να περιφέρονται ανάμεσα στους επιβάτες.

Λίγο αργότερα, σε… άλλο σταθμό του Βερολίνου, οι αρχές εντόπισαν και το τρίτο παιδί της γυναίκας.

Όσο για το τέταρτο παιδί, ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών, κατόρθωσε να «τρυπώσει» σε μία υπερταχεία με κατεύθυνση τον νότο της χώρας, προτού γίνει αντιληπτό από κάποιον ελεγκτή.

Το αγόρι, το οποίο μιλούσε ισπανικά και ιταλικά (καθώς η οικογένεια διαμένει στην Ιταλία), αποβιβάστηκε συνοδεία αστυνομιών στη Λειψία, περίπου 160 χιλιόμετρα νότια του Βερολίνου, για να… αποκοιμηθεί εν συνεχεία στο αστυνομικό τμήμα, κουρασμένο από το μεγάλο ταξίδι του, χωρίς καν να αποκαλύψει το όνομά του στις αρχές.

Τελικώς, μετά από επικοινωνία των αρχών Βερολίνου και Λειψίας, οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για το αγνοούμενο παιδί, με την οικογένεια να επανενώνεται τρεις ώρες αργότερα στη Λειψία.

Περισσότερο προσεκτική από ποτέ, η μητέρα κράτησε σφιχτά τα τέσσερα παιδιά της και συνέχισε το ταξίδι της, με προορισμό το Μόναχο.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Associated Press

Δημοφιλή