Παναθηναϊκός: «Ο Στραματσόνι παραιτήθηκε για την προστασία της ομάδας»

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 16:18
UPD:16:19
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το τέλος του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκε και επίσημα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, στην οποία αναφέρεται ότι ο Ιταλός προπονητής παραιτήθηκε.

Στο σημείο αυτό, η ανακοίνωση αναφέρει ότι βασικός λόγος για την εξέλιξη αυτή ήταν η προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο. 

Αν και δεν διευκρινίζεται περαιτέρω, προφανώς υπονοείται ότι στα κλιμάκια της διοίκησης υπήρχε φόβος για τη στάση των οπαδών, που μπορούσε να οδηγήσει σε καταστάσεις έξω από τα όρια, με μεγάλες συνέπειες για το σύλλογο.

Η ανακοίνωση

«Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο. 

Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας. 

Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό».

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 15:00
    NOVASPORTS 1 /NOVASPORTS 2 Τένις, wimbledon
  • 17:00
    NOVASPORTS 3 Τένις, wimbledon
  • 19:00
    NOVASPORTS 1 Παναθηναϊκός - Κορτράικ
δείτε τις σημερινές 3 μεταδόσεις