Η ανακοίνωση της διαχειρίστριας εταιρείας για το δυστύχημα στο Everest

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 15:42
UPD:18:03
NAFTEMPORIKI.GR

Η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν

Στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού δυστυχήματος στο ταχυφαγείο στην πλατεία Βικτωρίας διαβεβαιώνει ότι θα συμβάλει η εταιρεία Everfood Α.Ε., διαχειρίστρια του καταστήματος Everest.

Μια εργαζόμενη έχασε τη ζωή της μετά την έκρηξη που σημειώθηκε, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών, όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Η Everfood εκφράζει βαθιά οδύνη για την απώλεια της Βασιλικής Παραστατίδου, η οποία εργάζονταν 15 χρόνια στην εταιρεία.

NAFTEMPORIKI.GR

«Θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται πως η διοίκηση, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Επίσης η εταιρεία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

Η διοίκηση της εταιρείας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην Πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοφιλή