ΑΕΚ: Ανακατατάξεις στο Δ.Σ. της ΠΑΕ

Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 14:37
UPD:14:38
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS

Σε αλλαγές ως προς τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Ευάγγελο Ασλανίδη να παραμένει, πάντως, στη θέση του προέδρου.

Από εκεί και ύστερα, ο Μηνάς Λυσάνδρου θα ασκεί τα καθήκοντα του α΄ αντιπροέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου με εκτελεστικές αρμοδιότητες, καλύπτοντας τη θέση που κατείχε ο Αλέξης Δέδες

Ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης ορίστηκε β΄ αντιπρόεδρος και θα εκπροσωπεί την εταιρεία σε όλους τους θεσμοθετημένους αθλητικούς φορείς. 

Η ανακοίνωση:

«Η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν το βασικό θέμα της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει ο κ. Ευάγγελος Ασλανίδης. 

Ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου αναλαμβάνει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου με εκτελεστικές αρμοδιότητες. Ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης αναλαμβάνει τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου με αρμοδιότητα την εκπροσώπηση της ΠΑΕ σε όλους τους θεσμοθετημένους αθλητικούς φορείς. Νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίστηκε ο κ. Νικόλαος Μπούρας, δικηγόρος. 

Κατόπιν των αποφάσεων της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελείται από τους κατωτέρω: 

Ευάγγελος Ασλανίδης: Πρόεδρος 
Μηνάς Λυσάνδρου: Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος 
Πέτρος Καϊμακάμης: Β’ Αντιπρόεδρος 
Στέργιος Γαντζούλας: Μέλος 
Κωνσταντίνος Μαρινάκης: Μέλος 
Αλέξανδρος Αλεξίου: Μέλος 
Νικόλαος Μπούρας: Μέλος 

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μέχρι τις 30/11/2020».

Αθλητικές Μεταδόσεις

  • 22:00
    NOVASPORTS 1 Τσέλσι-Άρσεναλ
  • 22:30
    ΕΡΤ 1 Ρεάλ Μαδρίτης-Νουμάνθια
δείτε τις σημερινές 7 μεταδόσεις