ΗΠΑ: Γυναίκα κατηγορεί τον Μπιλ Κλίντον ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά το 1980

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 00:09
UPD:00:19
REUTERS/MIKE SEGAR

Η πρώην δημοσιογράφος είπε επίσης ότι ο Μπιλ Κλίντον πήγε στην οικία της για τη συναντήσει (φωτ. αρχείου).

Μια πρώην δημοσιογράφος κατηγόρησε τον Μπιλ Κλίντον ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και προέβη σε ανάρμοστες χειρονομίες σε βάρος της το 1980 στο Αρκάνσας, όταν εκείνος ήταν κυβερνήτης, σε βίντεο - μαρτυρία που δημοσιεύτηκε Τετάρτη από ιστότοπο που υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και λίγες μόλις ώρες πριν από την τελευταία τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ του μεγιστάνα και της Χίλαρι Κλίντον.

Η Λέσλι Μίλγουι κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, από τον οποίο, όπως υποστηρίζει, είχε πάρει συνέντευξη περίπου 20 φορές εκείνη την εποχή, ότι την άγγιξε τρεις φορές σε ένα δωμάτιο μοντάζ στο τηλεοπτικό δίκτυο όπου εκείνη εργαζόταν στο Αρκάνσας.

«Καθόμουν σε μια καρέκλα, εκείνος ήλθε από πίσω μου και άρχισε να μου τρίβει τους ώμους και να κατεβάζει τα χέρια του προς το στήθος μου. Εξεπλάγην, παρέλυσα. Του ζήτησα να σταματήσει, εκείνος γέλασε» εξήγησε η Μίλγουι στον ιστότοπο Breitbart. Η πρώην δημοσιογράφος είπε επίσης ότι ο Μπιλ Κλίντον πήγε στην οικία της για τη συναντήσει.

Η Λέσλι Μίλγουι επισήμανε ότι δίστασε να μιλήσει όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Μόνικα Λεβίνσκι το 1998, καθώς ήθελε να προστατεύσει τα τρία μικρά παιδιά της. «Είμαι βέβαιη πως δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που αντιμετώπισε τέτοιου είδους συμπεριφορά από τον Μπιλ Κλίντον», πρόσθεσε.

Σε βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2011, σύμφωνα με το Breitbart, η γυναίκα αυτή είχε αφηγηθεί μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, αναφέροντας μονάχα ότι ο πρώην πρόεδρος της είχε αγγίξει τον ώμο.

«Δεν θα εκπλαγώ εάν ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλεστεί αυτές τις πληροφορίες απόψε ή τις επόμενες ημέρες, αναμένουμε ότι θα κάνει τα πάντα το τελευταίο διάστημα πριν από τις εκλογές», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Χίλαρι Κλίντον, Μπράιαν Φάλον, στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

Δημοφιλή