Όλγα Γεροβασίλη: Η νομιμότητα θα επικρατήσει σε πείσμα όσων δίνουν μάχες οπισθοφυλακής

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 19:38
UPD:19:45
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

«Οι αναφορές της Νέας Δημοκρατίας σε απομόνωση από τους πολίτες, συνεπακόλουθη υιοθέτηση ακραίων μεθόδων και επιβολή «μαύρου» στην ενημέρωση εμπνέονται από τις πρόσφατες και πλέον σκοτεινές εποχές της ίδιας της ΝΔ και της κυβέρνησης Σαμαρά» σχολιάζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη (φωτ. αρχείου).

Μήνυμα ότι η νομιμότητα θα επικρατήσει «σε πείσμα όσων δίνουν μάχες οπισθοφυλακής για χάρη της διαπλοκής» στέλνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία στα περί απομόνωσης από τους πολίτες.

«Οι αναφορές της Νέας Δημοκρατίας σε απομόνωση από τους πολίτες, συνεπακόλουθη υιοθέτηση ακραίων μεθόδων και επιβολή «μαύρου» στην ενημέρωση εμπνέονται από τις πρόσφατες και πλέον σκοτεινές εποχές της ίδιας της ΝΔ και της κυβέρνησης Σαμαρά» σχολιάζει.

Τονίζει ότι η κυβέρνηση με αποφασιστικότητα και σεβασμό στους νόμους και τους θεσμούς, προχωρά στην υλοποίηση της λαϊκής εντολής για επ«ιβολή της νομιμότητας και ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου. Ό,τι ακριβώς αρνήθηκαν να κάνουν, δηλαδή, τα κόμματα της διαπλοκής επί 27 έτη».

Δημοφιλή