Ιασ. Φωτήλας προς Π. Αβραμίδη: Πιο χρήσιμες οι συγκεκριμένες προτάσεις από τις ασκήσεις λάσπης

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 14:25
UPD:14:28
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Όπως αναφέρει ο κ. Φωτήλας «σε καμία δε περίπτωση η λάσπη δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να εκφράζω τις απόψεις και την αγωνία μου για την πορεία της χώρας και του κινήματός μας»

Να μην αναλώνεται σε ασκήσεις λάσπης αλλά να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις καλεί τον γραμματέα Οργανωτικού του Ποταμιού Παντελή Αβραμίδη ο βουλευτής του κόμματος Ιάσονας Φωτήλας με αφορμή σχόλιό του στην πρόταση για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει ο κ. Φωτήλας «σε καμία δε περίπτωση η λάσπη δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να εκφράζω τις απόψεις και την αγωνία μου για την πορεία της χώρας και του κινήματός μας».

Ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει υποστεί καμία πίεση, «δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση, καμία υπόσχεση για κανένα αντάλλαγμα από κανέναν. Προφανώς δε ούτε και από την Ν.Δ.».

«Ο σύντροφος Παντελής καλό θα ήταν να θυμάται ότι σαν Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος αντί να αναλώνεται σε ασκήσεις λάσπης, θα ήταν πιο χρήσιμο να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και να οργανώνει συγκεκριμένες δράσεις προκειμένου το κόμμα μας να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει» αναφέρει ο κ. Φωτήλας.

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του ο κ. Αβραμίδης είχε κάνει λόγο για «γνωστές πιέσεις στελεχών των "παλαιών κομμάτων" προς περιφερειακά αλλά και κεντρικά στελέχη του Ποταμιού».

Δημοφιλή