Skip to main content

Daniel: Ακυρώνουν τις σημερινές προεκλογικές εκδηλώσεις Ν. Παππάς – Ευκλ. Τσακαλώτος

Nephele Nomikou / SOOC

Ακυρώνουν τις προγραμματισμένες για σήμερα προεκλογικές εκδηλώσεις τους, οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και Ευκλείδης Τσακαλώτος, λόγω των τραγικών στιγμών που ζει η χώρα μας από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Συγκεκριμένα, αναβάλλεται η  εκδήλωση/ανοιχτή συζήτηση του Νίκου Παππά,   στον Πειραιά (στο Aproopto Resto Bar – Δραπετσώνα)

«Ευχόμαστε την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασθένηση του φαινομένου και την αποφυγή μεγαλύτερων ζημιών ή άλλων δυσάρεστων/τραγικών γεγονότων αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό όλων όσοι πλήττονται. Η είδηση του θανάτου τεσσάρων συνανθρώπων μας -και με άγνωστη ακόμη την εξέλιξη της κακοκαιρίας- μας έχει συγκλονίσει, ενώ οι καταστροφές είναι αδύνατο να υπολογιστούν», αναφέρει ο από την πλευρά του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ανάρτηση του στο Facebook.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι θεωρεί «αυτονόητη και επιβεβλημένη την αλλαγή του όποιου προσωπικού προγράμματος, κατά συνέπεια και την ακύρωση της σημερινής μου ομιλίας στη Νέα Ιωνία».

Σημειώνει ότι «την ώρα που ένα ανήμπορο κράτος βουλιάζει στα λασπόνερα, την ώρα που οι κάτοικοι μετράνε τις πληγές τους, την ώρα που μια κυβέρνηση αδυνατεί να εφαρμόσει ένα σχέδιο αντιμετώπισης της καταστροφής, οφείλουμε να είμαστε εδώ, παρόντες και παρούσες, συναισθανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί».