Skip to main content

ΕΛΑΣ: 78 συλλήψεις στην Πελοπόννησο σε επιχείρηση-σκούπα

Σε 78 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και παραβάσεις προέβη χθες η Αστυνομία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά τη διάρκεια εκτεταμένης επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων .

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έκαναν οι αστυνομικοί στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας, προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 133 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 78, τα οποία κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν μεταξύ άλλων, τρία άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, οκτώ για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 12 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας για υπεξαίρεση και δύο ακόμη άτομα για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.

Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών που έκανε η Αστυνομία, εξιχνιάστηκαν υποθέσεις κλοπών σε σπίτια στην Μεσσηνία.

Ακόμη, έγιναν έλεγχοι σε 581 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 287 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 16 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.