Skip to main content

«Διπλό» της Μπράιτον στο «Γκούντισον Παρκ»

Επέστρεψε στις νίκες η Μπράιτον, που επιβλήθηκε 3-2 της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Premier League.

Οι «γλάροι» έβαλαν τις βάσεις για την επικράτησή τους από τα πρώτα 21 λεπτά της αναμέτρησης, όταν προηγήθηκαν 2-0 (3΄ Μακ Άλιστερ, 21΄ Μπερν).

Η Έβερτον έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι στο 25΄, καθώς η εκτέλεση του Κάλβερτ-Λιούιν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ωστόσο οι «τόφις» μείωσαν με τον Γκόρντον στο 53΄.

Το δεύτερο γκολ του Μακ Άλιστερ (71΄) έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στην Μπράιτον, η οποία, παρά το επίσης δεύτερο γκολ του Γκόρντον (76΄), με το οποίο έγινε το 2-3, διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος για τη δεύτερη νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Αντίθετα, τα «ζαχαρωτά» έχασαν για δεύτερη φορά στους τρεις τελευταίους αγώνες τους για την Premier League.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μπρέντφορντ νίκησε με ανατροπή 2-1 (42΄ Ουισά, 83΄ Ρόερσλεφ – 16΄ Ινγκς) την Άστον Βίλα και έβαλε τέλος στο σερί δύο ηττών, ενώ η Λιντς επικράτησε 3-1 (39΄ Χάρισον, 77΄ Ντάλας, 90+2΄ Τζέιμς – 54΄ Κορνέ) της Μπέρνλι και σταμάτησε τις τρεις συνεχείς ήττες της.