Skip to main content

Περέιρα: Αφιερώνω τον τίτλο και στον Μίτσελ

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος δεν ξέχασε στις αναφορές του ούτε τον τραυματία αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Μανιάτη, ούτε τον προκάτοχό του στον πάγκο, Μίτσελ.

«Φαίνεται εύκολο σε εκείνους που δεν βρίσκονται εδώ και σε όσους δεν πάλεψαν γι΄ αυτό. Θέλω να μιλήσω σήμερα για τον Μανιάτη. Θέλω να θυμηθούμε όλοι την απουσία του. Θέλω να πω ότι αυτός ο τίτλος αφιερώνεται στον αρχηγό μας, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, γιατί εκείνοι είναι οι αληθινοί πρωταγωνιστές. Αφιερώνω τον τίτλο στον πρόεδρο που δίνει την ζωή του για αυτόν τον σύλλογο» δήλωσε ο Περέιρα. 

«Αφιερώνω τον τίτλο στον Μίτσελ γιατί είναι μέρος αυτού του τίτλου. Τον αφιερώνουμε και στον Κούλη Δουρέκα που θέλει διαρκώς να προσφέρει στον σύλλογο που τόσο αγαπάει. Και φυσικά σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα και στους συνεργάτες μου για όλη τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει» συνέχισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος, γιατί βρήκα αυτή την ομάδα πίσω στην βαθμολογία και τώρα κατακτάει τον τίτλο με 13 βαθμούς διαφορά. Δείχνει την ποιότητα της ομάδας, είμαστε Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα και αξίζαμε αυτόν τον τίτλο» πρόσθεσε.

Όπως ήταν φυσικό, περίοπτη θέση στις αναφορές Περέιρα κατείχε ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας: «Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στην υπέροχη αυτή ομάδα και στους φιλάθλους μας, γιατί πριν έρθω εδώ μου είχαν πει πώς είναι ο κόσμος του. Είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Αφιερώνω αυτόν τον τίτλο στους φιλάθλους μας». 

Στη συνέχεια ο Βίτορ Περέιρα μίλησε επί προσωπικού: «Στη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω και να παλεύω πολύ, γιατί τίποτα δεν μού έχει δοθεί ως δώρο από τον ουρανό. Ο Θεός είναι μαζί μου, αλλά πάντοτε δουλεύω. Για αυτό κάθε εμπόδιο που βρέθηκε στον δρόμο μου, το δέχομαι σαν έναν τρόπο να υποχρεωθώ και να δουλέψω ακόμα περισσότερο την επόμενη χρονιά. Δουλεύω πολύ για αυτόν τον σύλλογο, για την ζωή μου και την οικογένειά μου».