Skip to main content

Συγκλονιστικός ο Κρίστιαν Έρικσεν: Πέθανα για πέντε λεπτά

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοπή καρδιάς στο Euro 2020 παραχώρησε ο Δανός ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Έρικσεν στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, DR1. Ο 29χρονος παίκτης συγκλόνισε με τα λεγόμενά του και τα όσα ανέφερε για την περιπέτεια της υγείας του, η οποία συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη. Παράλληλα τόνισε πως νιώθει τυχερός που βρίσκεται στη ζωή και ευχαρίστησε όσους ήταν και είναι στο πλευρό του.

«Ήταν καταπληκτικό που τόσοι πολλοί άνθρωποι ένιωσαν την ανάγκη να μου γράψουν ή να μου στείλουν λουλούδια. Αυτό που συνέβη επηρέασε τόσους πολλούς ανθρώπους και ένιωσαν την ανάγκη να στηρίξουν εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Στο νοσοκομείο έλεγαν συνέχεια ότι λάμβανα όλο και περισσότερα λουλούδια» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν περίεργο, γιατί δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα στείλει λουλούδια επειδή είχα πεθάνει για πέντε λεπτά. Ήταν εκπληκτικό και με βοήθησε πολύ το να λαμβάνω όλες αυτές τις όμορφες ευχές. Και οι άνθρωποι εξακολουθούν να μου γράφουν. Τους ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ προσωπικά τους γιατρούς, τους συμπαίκτες και τις οικογένειές τους.

Όπως επίσης, και όλους τους θαυμαστές που έστειλαν χιλιάδες γράμματα, email και λουλούδια ή που με πλησίασαν στο δρόμο τόσο στην Ιταλία, όσο και στη Δανία, τους ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη που έλαβα. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί είμαι ακόμα εδώ».