Skip to main content

Super League: Στο «Απ. Νικολαΐδης» ο επίλογος της 16ης αγωνιστικής

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα πέσει απόψε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί στο άδειο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τον Παναιτωλικό (19:30).

Οι «πράσινοι», που εκτίουν την ποινή αποκλεισμού της έδρας τους λόγω των κυρώσεων που τους επιβλήθηκαν για τη μη τελεσθείσα αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, βρέθηκαν αίφνης από τη δεύτερη στην τέταρτη θέση της κατάταξης μετά την οριστική επιβολή της ποινής αφαίρεσης των τριών βαθμών.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι πρέπει πλέον να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει το χάντικαπ των πέντε βαθμών (30 – 25) που τη χωρίζει από την ΑΕΚ, ενώ ψηλότερα βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ (26), που έχει και παιχνίδι λιγότερο μετά τη χθεσινή αναβολή του αγώνα του στην Ξάνθη.

Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του με τον Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του αλλά με 16 βαθμούς παραμένει ακόμη χαμηλά στην κατάταξη, καθώς βρίσκεται μόλις στη 13η θέση και όπως είναι φυσικό διεκδικεί σε κάθε παιχνίδι ό,τι καλύτερο μπορεί.