Skip to main content

Ο Χάαλαντ αποκάλυψε τον επόμενο προορισμό της καριέρας του

Το καλοκαίρι του 2022 αναμένεται αρκετά… καυτό, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μεταγραφικό παζάρι και μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του ενδιαφέροντος, είναι εκείνη του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον γερμανικό σύλλογο και τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη θέλουν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, όπως για παράδειγμα η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός άσος που κατά γενική ομολογία θεωρείται ως ο επόμενος σούπερ σκόρερ του κορυφαίου επιπέδου εκμεταλλεύθηκε την διακοπή στη Bundesliga και μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Πριν από ένα χρόνο ο πατέρας του αποφάσισε να επενδύσει σε ένα σπίτι στη περιοχή, κάθως όλα τα μέλη της οικογένειας λατρεύουν τον καιρό και τις συνθήκες διαβίωσης στη χώρα της Ιβηρικής.

Σύμφωνα με την AS ο Χάαλαντ έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους της περιοχής και εκείνος δεν δίστασε να τους δώσει την… είδηση.

«Από το καλοκαίρι θα παίζω εδώ, στην Ισπανία» φέρεται να ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στα σκαριά ένα μεγάλο clasico ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, με τους Μαδριλένους να βρίσκονται σε θέση ισχύος, καθώς η οικονομική τους κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τους Καταλανούς.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Χάαλαντ από την Ντόρτμουντ είναι στα 75 εκατομμύρια ευρώ αλλά όποιος θέλει να πάρει τον παίκτη θα πρέπει να υπολογίζει ακόμη ένα σεβαστό ποσό ως πριμ υπογραφής στον διάσημο ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

naftemporiki.gr