Skip to main content

Ν. Καπραβέλος: «Λεβεντοκόπανοι» όσοι κάνουν κορωνοπάρτι- Θρηνούμε συνέχεια νεκρούς

«Λεβεντοκόπανους» χαρακτήρισε όσους κάνουν κορωνοπάρτι, ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, σημειώνοντας παράλληλα ότι χάνονται συνέχεια άνθρωποι από αυτού του είδους τις δραστηριότητες. 

Μιλώντας στο Open και φανερά ενοχλημένος, ο κ. Καπραβέλος ανέφερε ότι «θρηνούμε νεκρούς, χάνονται συνέχεια άνθρωποι. Αυτό δεν είναι λεβεντιά. Είναι λεβεντοκόπανοι, όπως έλεγε και ο παππούς μου. Ο τρόμος ο δικός μου είναι η μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας» είπε, συμπληρώνοντας ότι «Δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία, θα κλείσουν τα νοσοκομεία».

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι οι 48 ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» είναι κατειλημμένες από περιστατικά covid-19, ενώ πλέον λιγοστεύει το προσωπικό λόγω της μετάλλαξης Όμικρον. 

Επίσης επανέλαβε τη άποψή του για υποχρεωτικό εμβολιασμό, και εμφανίστηκε υπέρ της παράτασης του ανοίγματος των σχολείων μέχρι να υπάρξουν, όπως είπε, αρκετά στοιχεία σχετικά με την πορεία των κρουσμάτων. 

Την ίδια ώρα, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας σε επιχειρήσεις, σε 225.160 ελέγχους το τριήμερο 30 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου από την ΕΛΑΣ, σε όλη τη χώρα, ενώ βεβαιώθηκαν 1.636 παραβάσεις των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.